Despre noi

Casa reprezinta pentru noi toti o oaza de liniste si un refugiu cald dupa o zi agitata. Pentru ca stim cat este de important pentru dumneavoastra sa va puteti bucura de propriul camin, noi – Mobira Prod – ne angajam sa va oferim experienta perfecta.

Mobilierul nu mai reprezinta doar obiecte pe care le alegem la prima vedere si le folosim neconditionat, ci este mult mai mult de atat. Casa noastra, prin culori, forme si functionalitate ne reprezinta si, totodata, ne reflecta personalitatea si stilul de viata.

Pentru ca fiecare suntem unici, fiecare ne dorim sa ne inconjuram de lucruri care sa ne confere acea stare de buna dispozitie si de liniste de care avem nevoie. De aceea noi am ales sa va oferim piese de mobilier realizate la comanda, pe gustul si dupa preferintele dumneavoastra.
 

Mobila realizata in fabrica noastra din Craiova se bucura de indemanarea unei echipe cu o mare experienta in domeniu, care isi dedica toata grija si atentia pentru a va oferi o experienta perfecta de fiecare data.

Suntem recunoscuti in zona Olteniei pentru serviciile de calitate pe care le oferim, incepand cu etapa de masurare a spatiului si pana la montarea si livrarea mobilierului la dumneavoastra acasa.

In demersul nostru de a obtine cele mai bune rezultate de fiecare data, ne bucuram si de colaborarea cu partenerii nostri de incredere.

 

       

Pentru a va oferi o experienta completa, mobilierul creat de noi imbina cele mai bune materiale cu cele mai fine detalii, astfel ca dumneavoastra sa alegeti piesele preferate, fie ca este vorba de mobilier pentru living, mobilier de bucatarie sau un dormitor confortabil. 

Pentru a va infrumuseta intreaga zi si pentru a va usura activitatea, Mobira Prod creaza si mobilier comercial, mobilier pentru birou, pentru sectorul HoReCa, dar si pentru zone mai putin conventionale, precum cluburi si clinici private.


 

Meniu Despre noi Contact Aboneaza-te la newsletter

Mobira Prod, Str. Calafat, Nr. 1, Craiova, Romania